ادوات زنبور داری

بهترین مکمل زنبور جهت افزایش شهد و تخم ریزی ملکه

بهترین مکمل زنبور

بهترین تغذیه برای زنبورعسل چیست؟
چگونه میتوانیم یک زنبورداری موفق و پر محصولی داشته باشیم؟

کمل‌های مختلفی برای زنبور عسل در بازار موجود هستند که به منظور تقویت، افزایش بهره‌وری و حفظ سلامت کلنی‌ها استفاده می‌شوند. این مکمل‌ها معمولاً حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی، پروتئین‌ها و گاهی اوقات مواد دیگری مانند پروبیوتیک‌ها هستند.

انواع مکمل‌های زنبور عسل

    • مکمل‌های ویتامینی: این مکمل‌ها معمولاً شامل ویتامین‌های گروه B، ویتامین C، ویتامین D و ویتامین E هستند که برای تقویت سیستم ایمنی، افزایش انرژی و بهبود رشد لاروها ضروری می‌باشند. محصولاتی مانند آری پولیویت و پروموتور ال در این دسته قرار می‌گیرند.
    • مکمل‌های پروتئینی: این مکمل‌ها به عنوان جایگزین یا مکمل گرده گل (منبع اصلی پروتئین زنبورها) استفاده می‌شوند، به ویژه در زمان‌هایی که گرده گل در طبیعت کم است. آن‌ها به افزایش تخم‌گذاری ملکه، رشد لاروها و طول عمر زنبورهای کارگر کمک می‌کنند. برخی از این مکمل‌ها بر پایه مخمر، سویا یا سایر منابع پروتئینی گیاهی تولید می‌شوند. محصولاتی مانند مکمل‌های پروتئینی رویسا و Prody 400 در این دسته جای می‌گیرند.
    • مکمل‌های معدنی: این مکمل‌ها حاوی مواد معدنی ضروری مانند آهن، روی و کلسیم هستند که در فرایندهای بیولوژیکی مختلف زنبورها نقش دارند.
    • مکمل‌های سین‌بیوتیک و پروبیوتیک: این مکمل‌ها حاوی میکروارگانیسم‌های مفید هستند که به بهبود سلامت دستگاه گوارش زنبورها، افزایش جذب مواد مغذی و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کنند. محصولاتی مانند پرومالت (سین بیوتیک) در این دسته قرار می‌گیرند.
    • مکمل‌های گیاهی: برخی مکمل‌ها از عصاره‌های گیاهی تولید می‌شوند و می‌توانند خواص تقویتی، ضد بیماری یا ضد استرس داشته باشند. محصولاتی مانند بن زا بی ممکن است حاوی ترکیبات گیاهی باشند.

 

فواید استفاده از مکمل‌های زنبور عسل

  • تقویت سیستم ایمنی: افزایش مقاومت زنبورها در برابر بیماری‌ها و آفات.
  • افزایش تخم‌گذاری ملکه: منجر به افزایش جمعیت کلنی.
  • بهبود رشد لاروها: تأمین مواد مغذی ضروری برای رشد سالم نوزادان.
  • افزایش طول عمر زنبورهای کارگر: بهبود عملکرد و بهره‌وری کلنی.
  • کاهش تلفات زمستانگذرانی: تقویت زنبورها برای تحمل بهتر شرایط سخت زمستان.
  • جبران کمبود مواد مغذی: در زمان‌هایی که دسترسی به گرده و شهد کافی در طبیعت محدود است.
  • افزایش تولید عسل و سایر محصولات: به دلیل جمعیت قوی‌تر و زنبورهای سالم‌تر.
  • کاهش استرس: کمک به زنبورها در شرایط استرس‌زا مانند کوچ دادن کندوها.

نکات مهم در استفاده از مکمل‌ها

  • همیشه قبل از استفاده از هر نوع مکمل برای زنبورهای خود، با زنبورداران با تجربه یا متخصصان مشورت کنید.
  • دستورالعمل‌های مصرف هر مکمل را به دقت دنبال کنید.
  • مکمل‌ها نباید جایگزین مدیریت صحیح کندوها و فراهم کردن شرایط محیطی مناسب برای زنبورها شوند.
  • کیفیت و اصالت مکمل‌ها را از منابع معتبر تهیه کنید.
بهترین مکمل زنبور
بهترین مکمل زنبور

شغل زنبورداری و پروش زنبور در واقع از شغل های اصلی و هنری طبیعت بوده که هیچ گاه تمام نخواهد شود و تمام شدن و از بین رفتن زنبورعسل یعنی نابودی کرده ی زمین و در نهایت انسان ها از گرسنگی خواهند مرد.

لذا زنبورهای عسل قبل از اینکه به ما محصول بدهند خودشان نیازمند تغذیه از طبیعت بوده تا بتوانند هدیه های ارزشمند تری را برای ما بدهند.گاهی اوقات در پروش زنبور عواملی ایجاد میشود که موجب آزار زنبوردار شده و علاوه بر تولید محصول نمیشود موجب خسارت به زنبوردار نیز میشود.در این شرایط است که باید به این حیوان کمک کنیم تا بتواند مجددا فعالیت خود را شروع کند.

1-بارور نبودن تخم ها
2-نوزادان ضعیف
3-تکمیل نشدن غده ها
4-ضعیف بودن قدرت بدنی زنبورها
5-کاهش شهد آوری و گرده

راههای سنتی مکمل زنبورعسل

زنبورهای عسل برای ما انسان ها بسیار ارزشمند هستندو در صورت عدم قدردانی ازآنها موجب خسارت های سنگینی میشویم.لذا در صورت برزو مشکل در کلنی در اول فصل های شروع کاری معمولا با ضعف بدنی مواجه میشوند و زنبورملکه نیز قادر به تخم ریزی زیاد نمیباشد.لذا برای شروع به کار در فصل بهار یا رفتن به فصل زمستانی در پاییز از آذوقه ی بسیار مقوی باید کمک بگیریم تا بتوانیم انتظار بیشتری از زنبورهای خود داشته باشیم.استفاده از مواد یا خوراکی های زیر از بهترین مکملهای تقویتی برای کلنی محسوب میشود:
1-کیک ها گرده
2-خمیر شیرین
3-عسل طبیعی
4-عسل تغذیه ای

بهترین مکمل زنبور
بهترین مکمل زنبور

زمستان گذرانی با انواع مکمل زنبورعسل

انسان ها این روزها از زنبورهای عسل به شدت کار میکشند به طوری که عمر مفید آن از 14 روز به حتی 8 روز هم کاهش یافته است و این درحالی هست که در اکثر کشورها حتی سه بار از کندوهای خود عسل برداشت میکنند.این برداشت عسل مستلزم کارکرد زیاد زنبورها میباشد.لذا برای داشتن زنبورعسل سالم در شروع کاری بعد از زمستان گذرانی حتما از تقویتی های سالم و به مقدار لازم در کندو های خود استفاده کنید.برای اینکار از انواع عسل،داروهای گیاهی تقویتی و یا مکمل های موجود در بازار میتوانید کمک بگیرید.

 

انواع مکمل زنبورعسل

گاهی اوقات به خاطر عسل موجود در مقدار پایین زنبورداری از انواع عسل و گرده برای زمستان گذرانی استفاده نمیکند.برای این شرایط باید و حتما از خمیر های شیرین با مقداری گرده و مکمل های دارویی کمک بگیریم تا بتوانیم سلامت جامعه ی زنبور را در کندو برای مدت 3 الی 5 ماه حفظ کنیم.برای این منظور مکمل های زیادی در بازار وجود دارد که همه ی آنها تحت انواع ویتامین پر شده است و در طول زمستان گذرانی یا فصل بهار انرژی زنبورهای ملکه و کارگر را تامین میکنند.

 

برخی از ویتامین یا مکمل زنبورعسل عبارتند از :
1-بیاگرا و بی لاو
2-بی شارژ یا bee charge
3-هانی بی هیلسی یا honey bee healthy
4-سوپر بی آمینو
5-کاسپین سلوشون
6-نوتری بی nuter bee
7-تی ان تی یا TNT
8-پروموتور ال یا Promotor L و…

بهترین مکمل زنبور
بهترین مکمل زنبور

قیمت و فروش مکمل زنبورعسل

امروز به خاطر مصرف زیاد مکمل های انواع مدل تقلبی از آنها در بازار یافت میشود.

این درحالی است که این نوع تقویتی ها حتی در تعاونی ها و سایر ارگان های رسمی ارائه میشود که جای بسیار تاسف دارد.لذا توصیه میکنیم از مکملهای که در اطرافیان و یا با مصرف خودتان جواب گرفته اید استفاده نمایید تا متضرر نشوید.

همچنین جهت خرید عمده تقویتی و مکمل زنبورعسل با ما تماس بگیرید تا بهترین و طبیعی ترین تقویتی را تهیه نمایید.

نکته ی قابل توجهی که در مصرف انواع پودر های تقویتی وجود دارد داشتن رنگ های یک نواخت است.

لذا توصیه میکنیم در صورت تهیه ی این مکمل ها حتما رنگ و کیفیت آن را به خاطر بسپارید تا در صورت تغییرات در سری بعد متوجه ان بشوید.

با اینکار از ریسک تلفات جلوگیری میکنید یا از شرکت تولید کننده دلیل این تغییرات را جویا شده سپس اقدام به مصرف آنها در کندو نمایید.

بر فرض مثال بیاگرا در برخی موارد پودر قرمز و در برخی موارد پودر زرد دارد.

یکی از بدی های اکثر تقویتی ها داشتن بوی بد هست و این مسئله در رنگ و بوی عسل بسیار اثر بدی از خود به جا میگذارد.لذا برای استفاده از تقویتی ها در زمان شهدآوری سعی کنید از مکمل هایی که بدون ویتامین های خانواده ی B و E باشند.

 

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 4 میانگین: 4]

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا