عصاره بره موم

خرید بره موم مخصوص عصاره سازی

عصاره سازی بره موم

بره موم ها از نظر درجه ی کیفیت به چند دسته تقسیم بندی میشوند؟
اگر به عسل های طبیعی دقت کرده باشید متوجه میشود رنگ و طعم آنها ،بستگی کاملی به گیاهان منشاء آنها دارد.لذا بره موم نیز مانند عسل میباشد و بسته به درختی یا تنه ی گیاهی میتواند رنگ و بوی خاصی داشته باشد.لذا برا اساس رنگ و بوی این ماده های زنبوردارها یا سازنده های داروهای وابسته به بره موم آنها را درجه بندی کرده اند.

چرا عصاره ی بره موم ساخته میشود؟

چرا بره موم را حدالامکان به صورت خام مصرف نکنیم؟بره موم ترکیبی رزینی است که زنبور عسل آن را از جوانه های درخت(زخم های تنه ی درخت که مایع از آن بیرون ترشح میکند) و رزین های گیاهی جمع آوری می کند. بره موم توسط زنبورها در قسمتهای مختلف کندو برای خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی آن استفاده می شود.یک طرف مصرف کننده و نیازمند بره موم انسان ها هستند و می توانند از خواص آن بهره مند شوند.برهموم ها به دلیل قدرت سلامتی بخشی یک ابزار یا نعمت خدادادی برای درمان و پیشگیری از بسیاری از مشکلات سلامتی در انسان و حیوانات دیگر مانند مانند گاو، سگ، گربه و پرندگان است.در هر کدام از موارد اشاره شده این ماده به صورت های مختلف باید استفاده شود و انسان های نیز برای راحتی مصرف و کاهش مضرات ان باید به صورت عصاره مصرف نمایند.

روش های زیادی جهت تولید این محلول ارزشمند پیدا شده و شما کافیست با کمی درایت و صبر آن را در مدت زمان کمتر و تنها با دو ماده تولید نمایید و یا در صورت عدم داشتن وقت از عطاری ها یا سازنده ی آن خریداری نمایید.مهمترین بخش ساخت عصاره یافت یک حلال مناسب جهت مزاج بدن افراد مصرف کننده میباشد.برخی از حلال های معروف برای این کار موارد زیر هستند:
1-الکل
2-آب
3-روغن های خاص
نکته:مناسب ترین الکل برای ساخت عصاره ی الکلی ، الکل اتیل- C2H6O میباشد.

عصاره سازی بره موم

نحوه ی مصرف عصاره ی بره موم

قبل از مصرف عصاره های بره موم باید از سیستم بدنی خود اطلاع کافی داشته باشید.مثلا افرادی که ناراحتی معده داشته باشند قطعا عصاره ی الکلی به جای داشتن فایده برای آنها بسیار خطرناک نیز خواهد بود.لذا قبل از مصرف این محلول باید موارد زیر را در خود بررسی کنید:
1-برای چه منظوری از عصاره میخواهید استفاده کنید
2-قدرت ایمنی بدن
3-مزاج و طبع
4-از چه ماده ای در ترکیب عصاره استفاده میکنید(عسل ،مواد غذایی و ..میتواند با عصاره استفاده شود)
5-مقدار مصرف عصاره باید مشخص شود و.. عوامل زیادی را قبل از مصرف باید در نظر بگیریم و با دوز کمتر برای بار اول شروع کنیم.

عصاره سازی بره موم

بسته بندی عصاره ی بره موم

معمولا بسته بندی عصاره ها در ظروف تار یا مات باید قرار بگیرد تا در صورت قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید خاصیت خود را حفظ کند.عمدات ظروف بسته بندی های عصاره ی بره موم دارای خصوصیات زیر است:
1-دارای قطره چکان میباشد
2-در حجم های 20 الی 50 سی سی پر میشوند
3-جنس ظرف میتواند شیشه یا پلاستیک باشد

قیمت عصاره ی بره موم و خرید آن

قیمت عصاره ی آبی تا حدودی ارزانتر از عصاره ی الکلی هست ولی در صورت ساخت صحیح عصاره ی الکلی بسیار مفید و گرانتر خواهد بود.معمولا عصاره های الکلی شرکتی دارای قیمت 70 الی 100 هزار تومان به ازای هر 30 سی سی میباشد.عصاره ی آبی نیز در بازار با قیمت 70 الی 90 هزار تومان بسته به نوع بسته بندی عرضه میشود.برای تهیه ی انواع عصاره ی بره موم میتوانید با ما در تماس باشید.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا