فروش بهترین داروهای ضد بیماری زنبورعسل
زنبورعسل
زنبور عسل حشرهای اجتماعی و بسیار سازمانیافته از خانواده Apidae است که به خاطر تولید عسل و نقش مهمش در گردهافشانی گیاهان شناخته میشود. این حشرات در کلنیهایی زندگی میکنند که معمولاً در کندوها یافت میشوند. هر کلنی زنبور عسل از سه نوع زنبور تشکیل شده است:
- ملکه: تنها زنبور ماده بارور در کلنی است و وظیفه اصلی آن تخمگذاری و تولید نسل است. ملکه معمولاً بزرگترین زنبور در کندو است و طول عمر بیشتری نسبت به سایر زنبورها دارد (حدود 1 تا 5 سال).
- کارگران: زنبورهای ماده نابالغ هستند که وظایف مختلفی را در کندو انجام میدهند، از جمله جمعآوری شهد و گرده، ساخت و تمیز کردن کندو، تغذیه لاروها و ملکه، و دفاع از کندو. کارگران بیشتر جمعیت کندو را تشکیل میدهند و طول عمر آنها بسته به فصل و میزان فعالیت، حدود چند هفته تا چند ماه است.
- نرها (زنبورهای نر): وظیفه اصلی آنها بارور کردن ملکه است. آنها فاقد نیش و توانایی جمعآوری شهد و گرده هستند و پس از جفتگیری با ملکه میمیرند. تعداد زنبورهای نر در کندو معمولاً کمتر از کارگران است و در فصولی که نیازی به جفتگیری نیست، ممکن است توسط کارگران از کندو اخراج شوند.
ویژگیهای زنبور عسل
- اندازه و ظاهر: طول زنبورهای عسل معمولاً بین 1.5 تا 2.5 سانتیمتر است و بدن آنها پوشیده از موهای ریز است. بیشتر زنبورهای عسل به رنگهای قهوهای، زرد و مشکی دیده میشوند و ممکن است دارای طرحهای راهراه روی بدن خود باشند. آنها دارای دو جفت بال، شش پا، دو چشم مرکب در طرفین سر و سه چشم ساده در قسمت پیشانی هستند.
- تولید عسل: زنبورهای کارگر با جمعآوری شهد گلها و گیاهان، آن را در کیسه عسلی خود ذخیره کرده و به کندو بازمیگردند. در کندو، شهد با آنزیمهای مختلف مخلوط شده و آب آن تبخیر میشود تا عسل به دست آید. برای تولید یک کیلوگرم عسل، زنبورهای کارگر باید شهد حدود 4 میلیون گل را جمعآوری کنند.
- گردهافشانی: زنبورهای عسل نقش بسیار مهمی در گردهافشانی بسیاری از گیاهان و محصولات کشاورزی دارند. در حین جمعآوری شهد و گرده، گردههای گل به بدن آنها میچسبد و در بازدید از گلهای دیگر، منتقل شده و باعث باروری گیاهان میشوند.
- ارتباطات: زنبورهای عسل از روشهای مختلفی برای برقراری ارتباط با یکدیگر استفاده میکنند، از جمله رقص خاصی به نام “رقص زنبور” که اطلاعات مربوط به مکان و کیفیت منابع غذایی را به سایر زنبورها منتقل میکند. آنها همچنین از بو، صدا و لمس برای ارتباط استفاده میکنند.
- زندگی اجتماعی: زنبورهای عسل حشراتی بسیار اجتماعی هستند و بقای هر زنبور به بقای کلنی وابسته است. آنها به صورت هماهنگ و با تقسیم وظایف دقیق در کنار یکدیگر زندگی میکنند.
انواع زنبور عسل
گونههای مختلفی از زنبور عسل در سراسر جهان وجود دارد که از نظر اندازه، رنگ، رفتار و میزان تولید عسل با یکدیگر متفاوت هستند. برخی از مهمترین نژادهای زنبور عسل عبارتند از:
- زنبور عسل اروپایی (Apis mellifera): رایجترین گونه برای پرورش زنبور عسل در سراسر جهان است و دارای نژادهای مختلفی مانند زنبور ایتالیایی، زنبور کارنیکا، زنبور قفقازی و زنبور سیاه است.
- زنبور عسل شرقی یا هندی (Apis cerana): در آسیا یافت میشود و از نظر اندازه کوچکتر از زنبور عسل اروپایی است.
- زنبور عسل بزرگ (Apis dorsata): بزرگترین گونه زنبور عسل است که در جنوب و جنوب شرقی آسیا زندگی میکند و لانههای بزرگ و باز میسازد.
- زنبور عسل کوچک (Apis florea): کوچکترین گونه زنبور عسل است که در جنوب و جنوب شرقی آسیا یافت میشود و لانههای کوچک و باز میسازد.
همانطورکه در جریان هستید بیماریهای زنبورداری بسیار متنوع نیستند ولی به دلیل اجتماعی زندگی کردن آنها موجب می شود اگر ذره ای آلودگی در کندو وجود داشته باشد بسیار سریعتر به تمام کلنی ها شیوع پیدا کرده و را درگیر خواهد کرد لذا جلوگیری از بیماری ها باید از طریق داروها و یا آنتبی بیوتیک های طبیعی فورا انجام گیرد.
داروی فومالیژین و نحوه ی مصرف
این دارو در گروه آنتی بیوتیک ها قرار داشته و عوارض کمی برای زنبورهای سالم در زمان استفاده دارد.جنس این دارو پودر بوده و همراه با مقدار لازم آب باید بکار رود.
فومالیژین یک داروی بسیار موثر و با درصد تاثیر گذاری بالا بوده که در دو نوبت در طول سال باید استفاده شود تا نتیجه ی بهتری دریافت کنید.فومالیژین برای بیماری نوزما به کار می رود و در هربار مصرف باید به صورت شربت خوراکی در آخور شیره خوری استفاده شود.
برای تهیه شربت باید ابتدا میزان قاب و طبق را درنظر بگیرید سپس یک بسته 50گرمی با آب کمی خنک اضافه کرده و کاملا هم می زنیم حال این دارو را به شربت خوراکی (آب و شکر مخلوظ شده جهت تغذیه) آماده و اندازه ی 50تا60لیتر اضافه می کنیم سپس بهم میزنیم تا پودر کاملا ترکیب شود.نکاتی که در حین استفاده از شربت فومالیژین باید به نکات زیر توجه کرد.
1-از آب داغ برای تهیه ی شربت به هیچ وجه استفاده نشود چون خاصیت دارو از بین می رود.
2- شربت باید در جایی استفاده قرار گیرد که نوزادان تازه رسیده بتوانند از آن استفاده کنند.
3-میزان پودر مصرفی برای 10قاب باید 1دهم و اگر طبق داشته باشد 75 میلی گرم نیز به آن اضافه می شود.
4-این دارو برای نوزما بوده و برای بیماری های دیگر تاثیر ندارد
5-در زمان شهد آوری نباید از دارو استفاده کنید
داروی هایکولین
هایکولین یک داروی مایع شکل بوده که برای مبازره و از بین رفتن انگلی به نام مایت واروا ساخته است.این دارو به قدر قوی هست که از طریق بویایی و چشایی انگل وارد بدن واروا شده و موجب تغییر در زندگی عادی آن میشود لذا با این شرایط سخت قادر به زندگی در روی زنبور را نداشته و کندو را ترک میکند.این دارو در بسته های 15 و 30میلی گرمی و مایع در بازار موجود بوده و در صورت استفاده ی صحیح اثر بسیار مثبت تا 100درصد نیز داشته و هیچ گونه عوارضی هم برای سایر لاروها ندارد.لازم به ذکر است در صورت داشتن تجربه ساشه را به صورت مستقیم بر روی زنبورهای مبتلا شده بریزید.
نکته: برای اثرگذاری بالا سعی کنید دمای ساشه را کمی گرم کنید(35 درجه)-حین شهد اوری هیچ وقت از دارو استفاده نکنید تا عسل و موم آلوده به اثر شیمیایی دارو گردد.
برای خرید و مشاوره در مورد داروهای زنبورعسل با ما در ارتباط باشید.داروی زنبورعسل را از ما بخواهید