فروش موم طبیعی خشک –موم کلوخ عمده
فروش موم طبیعی خشک
“موم طبیعی خشک” به موم زنبور عسلی اشاره دارد که پس از استخراج عسل از شانها به دست میآید و به صورت تصفیه نشده یا کمی فرآوری شده و با رطوبت کم در دسترس است. در واقع، موم تازه کندو کمی نرم و چسبناک است، اما با گذشت زمان و از دست دادن رطوبت، خشک و شکننده میشود.
ویژگیهای موم طبیعی خشک
- بافت: سفت و شکننده در دمای اتاق. با گرم شدن کمی نرم و انعطافپذیر میشود.
- رنگ: میتواند از سفید مایل به زرد تا قهوهای روشن متغیر باشد، بسته به نوع عسل و میزان تصفیه. موم تازه معمولاً روشنتر است و با گذشت زمان و جذب بره موم و گرده گل تیرهتر میشود.
- بو: دارای عطر ملایم و شیرین شبیه به عسل است که با گذشت زمان ممکن است کمتر شود.
- رطوبت: نسبت به موم تازه رطوبت کمتری دارد.
کاربردهای موم طبیعی خشک
موم طبیعی خشک به دلیل خواص و ویژگیهایش کاربردهای متنوعی دارد، از جمله:
- صنایع آرایشی و بهداشتی:
- تهیه کرمها و بالمهای لب به عنوان نرمکننده و محافظ پوست.
- ماده اولیه در مرطوبکنندههای طبیعی پوست.
- موم اپیلاسیون طبیعی.
- صنایع شمعسازی:
- تهیه شمعهای طبیعی که دود سمی تولید نمیکنند و هوا را یونیزه منفی میکنند.
- صنایع دستی و هنری:
- تهیه قالب برای ریختهگری.
- به عنوان بست و محافظ در برابر رطوبت و هوا در برخی آثار هنری.
- مصارف خانگی:
- پولیش چوب و لوازم چرمی.
- درزگیر طبیعی.
- دارویی و طب سنتی:
- تهیه پمادهای التیامبخش زخم و سوختگی.
- محافظت از پوست در برابر خشکی و ترک خوردگی.
- برخی منابع به خواص ضد التهابی و ضد میکروبی آن اشاره دارند.
- صنایع غذایی:
- به عنوان پوشش محافظ برای برخی مواد غذایی مانند میوهها و پنیرها برای حفظ تازگی.
تفاوت موم طبیعی خشک با موم تازه (خام):
فروش موم طبیعی خشک به لحاظ ساختار پیچیده ای که دارد در حال حاضر مورد تحقیقات اکثر دانشمندان میباشد.
لذا برای استفاده ی انسانی از موم طبیعی زنبورعسل ابتدا آن را باید به طور کامل شناخت سپس به کار برد.
بررسی موم طبیعی جهت شناخت و استفاده از آن خالی از لطف نبوده و در ادامه به بُعد های مختلف موم زنبورعسل اشاره میکنیم.
ساختار فیزیکی و شیمیایی موم عسل
موم زنبورعسل به قدری پیچیده توسط زنبورعسل تولید میشود که هنوز کامل نتوانسته اند آن را کامل توضیح دهند و برای همین منظر یک فرمول شیمیایی تقریبی برای موم به نام C15H31CooC30H61 اعلام کرده اند که در صورت استفاده و یا ترکیب ان با سایر مواد از این فرمول استفاده میکنند.
طبق این فرمول مواد اصلی موم طبیعی به صورت زیر است:
1-پالمیتات
2-پالمیتولئات
3-استرهای اولئات بلند زنجیره
4-الکلهای آلیفاتیک با نسبت تریاکونتانیا پالمیتات به کروتیم اسید(1 به 6)
همانطور که ملاحظه میکنید ساختار پیچیده ی این محصول از مواد کمیاب و کاربردی در محصولات امروزی است.
موم های طبیعی زنبور در دمای بین ۶۲ تا ۶۴ درجه سانتیگراد مایع هستند.
دمای بالای 95 الی 100 باعث شکستن مولکول های موم شده و از هم گسیخته و سوخته میشود.
اما در دمای اتاق و پایین تر کاملا سنگی و شکننده می شوند.لذا از این خاصیت موم در تولید انواع صابون ها و شمع های صنعتی میشود.
مهمترین خصوصیت موم چگالی پایین آن بوده و که در دمای ۱۵ درجه سانتیگراد ۹۵۸ به ۹۷۰ کیلوگرم بر مترمکعب میباشد.
موم مصنوعی به جای موم طبیعی
موم ها به چهار دسته تقسیم بندی می شوند و هر مومی به جای موم زنبور عسل استفاده شود قطعا مصنوعی محسوب میشود.
برخی از موم های دیگر عبارتند از :
– موم گیاهی برداشت شده از درختان و گیاهان
– موم های زیر زمینی عمدتا از نفت خام برداشت میشود
– موم های حیوانی
– موم زنبورعسل
کاربردهای صنعتی و غیر صنعتی موم عسل
از کاربردهای بسیار جزئی این محصول ارگانیک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
– انواع روان کننده های صنعتی
– پیل سوختنی و آرام
– در شمع های تزئینی و سوختنی -کرم های بهداشتی دست و صورت
– انواع لوسیون ها
-عایق صوتی و الکتریکی
– در کشتی سازی های قدیمی
خرید عمده موم طبیعی
هر محصولی دارای یک جنبه ی تجاری نیز دارد و به لحاظ گستردگی کاربردهای موم عسل طبیعی زنبور افراد زیادی در زمینه ی موم زنبورعسل فعالیت کرده و خرید و فروش مینمایند و اگر دنبال افراد و یا گروه مطمئنی برای تامین موم جهت صادرات و یا مصارف گوناگون با کیفیت و قیمناسب هستید میتوانید با مشاورهای ما ارتباط گرفته و نسبت به خرید یا فروش موم طبیعی خشک اقدام نمایید.
یک دیدگاه