فروش و تامین عسل به مقدارلازم//قیمت مناسب
تامین عسل
عسل یک ماده غذایی شیرین و طبیعی است که توسط زنبورهای عسل از شهد گلها تولید میشود. زنبورها شهد را جمعآوری کرده، آن را با آنزیمهای خود ترکیب میکنند و سپس آب اضافی آن را تبخیر میکنند تا عسل غلیظ و چسبناک به دست آید.
انواع عسل
عسلها بر اساس منبع شهد، منطقه جغرافیایی و روش تولید، انواع مختلفی دارند. برخی از رایجترین انواع عسل عبارتند از:
- عسل تک گل: از شهد غالب یک نوع گل خاص به دست میآید (مانند عسل آویشن، عسل گون، عسل اقاقیا، عسل مرکبات و عسل کنار). این عسلها عطر، طعم و خواص منحصر به فردی دارند که مربوط به گیاه منبع است.
- عسل چند گل (یا چهل گیاه): از شهد انواع مختلف گلها به دست میآید و طعم و عطر پیچیدهتری دارد.
- عسل کوهی: از شهد گیاهان وحشی و خودرو در مناطق کوهستانی به دست میآید و معمولاً خواص دارویی بیشتری دارد.
- عسل وحشی: به طور طبیعی در طبیعت و بدون دخالت انسان توسط زنبورها ساخته میشود و بسیار کمیاب و ارزشمند است.
ارزش غذایی عسل
عسل عمدتاً از قندهای ساده (گلوکز و فروکتوز) تشکیل شده است و منبع خوبی برای انرژی سریع است. همچنین حاوی مقادیر کمی از موارد زیر است:
- ویتامینها: مانند ویتامینهای گروه B و ویتامین C.
- مواد معدنی: مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آهن.
- آنتیاکسیدانها: مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک که به محافظت از سلولهای بدن در برابر آسیب کمک میکنند.
- آنزیمها: که در فرآیند تولید عسل نقش دارند.
- اسیدهای آمینه.
خواص عسل
عسل به دلیل ترکیبات مغذی و خواص آنتیباکتریال و آنتیاکسیدانی خود، فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله:
- ضد باکتری و ضد قارچ: به دلیل وجود آنزیم گلوکز اکسیداز که پراکسید هیدروژن تولید میکند.
- تسکین دهنده سرفه و گلودرد: به ویژه در ترکیب با نوشیدنیهای گرم.
- بهبود زخمها و سوختگیها: استفاده موضعی از عسل میتواند به ترمیم بافت کمک کند.
- منبع انرژی: قندهای موجود در عسل به سرعت جذب شده و انرژی بدن را تامین میکنند.
- تقویت سیستم ایمنی: به دلیل وجود آنتیاکسیدانها و سایر ترکیبات مفید.
- بهبود عملکرد دستگاه گوارش.
- کمک به بهبود خواب.
- تقویت حافظه.
- حفظ سلامت قلب و عروق.
اکثر شهرهای بزرگ قطب تجاری محصولات محسوب می شود و تجار و عمده فروشان نباید قیمت تهران را به عنوان ملاک قیمتهادر نظر نظر بگیرند.
در برخی محصولات صنعتی شاید این نظریه صدق کند ولی در مورد محصولات کشاورزی قطعا قابل قبول نیست.
قیمت تمام شده محصولات کشاورزی قطعا در محل تولید ملاک قرار داده شده
و سپس با در نظر گرفتن هزینه های جانبی در شهرهای بزرگ به عنوان قیمت اصلی خواهد بود.
علت متغیر بودن قیمت تامین عسل
عده ای همیشه این سوال را دارند که چرا قیمت عسل در بازار انقدر متفاوت است یعنی از ارزانترین قیمت تا گرانترین قیمت اختلاف چند صد هزاری دارند.
دلیل این امر تولید عسل های متفاوت است یعنی وجود عسل های طبیعی،تغذیه ای و تقلبی موجب شده است قیمت ها نیز متفاوت باشد.
اما پارامترهای دیگری نیز در قیمتها دخیل هستند از جمله:
-زمان برداشت
-مکان برداشت
-نوع عسل(تک گل بودن عسل)
-میزان تغذیه
-شهر برداشت(برخی شهرها قیمت عسلشان بسیار پایین است مانند شهر خوانسار اصفهان)
-مقدار عسل و…
اما درمورد عسل های تغذیه ای قیمت آن مستقیما با قیمت شکر متغیر است اگر قیمت شکر ثابت باشد عسل نیز ثابت خواهد بود اما در صورت بالا رفتن قیمت شکر در زمان تغذیه قیمت عسل به مراتب بالا خواهد رفت.در سالهای 1396و 13977 قیمت شکر چندان بالا نبود و قیمت تما شده عسل در نزد زنبوردار از 10هزار تا13هزار تومان اختلاف داشت اما در سال 1398 شکر تقریبا دو برابر شد و قیمت عسل به طبع آن بالا رفته با قیمت 15 الی 19 هزار تومان معامله شد.
قیمت عسل طبیعی از نوع تغذیه ای
زمانی که بحث از عسل های تغذیه های می شودعده ای فکر می کنندکه این عسل کاملا دست ساز بوده و به وسیله شکر ساخته می شود.
اما منظور از این نوع عسل تغذیه ی زنبورها علاوه بر از گل و گیاه از شکر نیز انجام می گیرد یعنی به عنوان کمک تغذیه به حساب می رود.
البته خود زنبور تمام مراحل لازم و آنزیم های مربوط به ساخت عسل را در کندو به آن اضافه می کند.
این عسل نیز طبیعی محسوب می شود و ساکارز بالایی خواهد داشت منتها خالص و از گل گیاه نیز نمی باشد.
قیمت تمام شده ی این عسل بسته به ساکارز آن از 15 تا 25هزار تومان مغیر است.
چگونگی تامین عسل
دوستانی که به عنوان پخش کننده و یا تاجر در زمینه ی عسل هستند
میتوانند با گروه ما ارتباط بگیرند و عسل مورد نیاز خود را از ما بخواهند.
گروه ما بسته به نیاز شما عسل شما را در کمترین زمان ممکن و باکیفیت مورد نظر تحویل خواد داد.
یک دیدگاه