ادوات زنبور داری

قیمت بره موم خام واصل-برهموم تصفیه شده

بره موم خام

بره موم خام، ماده‌ای صمغی و رزینی است که زنبورهای عسل از جوانه‌های درختان، شیره گیاهان و سایر منابع گیاهی جمع‌آوری می‌کنند و با آنزیم‌های بزاقی، موم و گرده گل ترکیب می‌کنند. زنبورها از بره موم برای درزگیری و ضدعفونی کردن کندو استفاده می‌کنند و به همین دلیل، این ماده دارای خواص ضد میکروبی، ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی است.

بره موم خام
بره موم خام

ویژگی‌های بره موم خام

  • ظاهر: به صورت تکه‌های چسبناک و خمیری شکل است که در دمای پایین سفت و شکننده می‌شود.
  • رنگ: رنگ آن بسته به منبع گیاهی می‌تواند از سبز روشن و زرد تا قهوه‌ای تیره و سیاه متغیر باشد.
  • بو و طعم: بوی مطبوع و طعم تلخ و گس دارد.
  • ترکیبات: شامل رزین‌ها، موم، روغن‌های فرار، گرده گل، مواد معدنی و ترکیبات فنلی است.

خواص بره موم خام

بره موم خام دارای خواص درمانی متعددی است که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • ضد میکروب: در برابر طیف وسیعی از باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها فعال است.
  • ضد التهاب: می‌تواند به کاهش التهابات در بدن کمک کند.
  • آنتی‌اکسیدان: سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است که از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند.
  • تقویت سیستم ایمنی: می‌تواند به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند.
  • بهبود زخم: به تسریع روند ترمیم زخم‌ها و سوختگی‌ها کمک می‌کند.
  • بهداشت دهان و دندان: در کاهش پلاک دندان، التهاب لثه و عفونت‌های دهانی مؤثر است.
  • درمان مشکلات گوارشی: می‌تواند به بهبود زخم معده، هلیکوباکتری و سوء هاضمه کمک کند.
  • تسکین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا: به دلیل خواص ضد ویروسی و ضد التهابی.

یکی دیگر از خصوصیات بره مومها تصفیه بودن آن هست چون زمان برداشت بره موم ناخالصی های زیادی با آن ترکیب می شوند که در فرایند ساخت انواع فراورده به مشکل برمی خورد.پس برای ساخت فرآورده ما نیاز به یک بره موم خالص و تصفیه شده داریم.

بره موم خام
بره موم خام

تصفیه کردن بر ه موم

عده ای براین باور هستند که برای تصفی کرده بر ه موم باید ان را با آب تمیز بشوییم در حالی که این کار علاوه براینکه اشتباه هست حتی بر ه موم را فاسد می کند.(تنها ماده ای که ترکیب آن محصولات زنبور را فاسد و خراب می کند آب می باشد)برای از بین بردن ناخالصی های بره مومها ابتدا آن را در یک ظرف فلزی قرار داده و با حرارت بسیار کم روش شعله قرار می دهیم(فاصله با شعله کمی زیاد باشد)سپس صبر میکنیم

تا بر ه موم به آرامی به مایع تبدیل شود تا جایی که مانند آب شود.در این لحظه به راحتی میتوان ناخالصی های بره موم را مشاهده کرد،برای جداکرده می توان از یک صافی فلز با سوراخهای کوچک کمک گرفته تا یک بره موم خالص و ناب به دست بیاوریم.

نحوه ی ساخت عصاره آبی

به طور کلی استفاده کردن از فرآورده های بره موم بسیار بهتر از مصرف خام آن می باشد.یکی از بهترین گزینه ها برای این فرآورده عصاره ی آبی بوده که به راحتی در منزل نیز قابل تولیدمیباشد.

بره موم خام
بره موم خام

ساخت عصاره ی آبی

برای تولید عصاره آبی دو روش سانتریفیوژ یا خیساندن نیاز داریم.در روش سانتریفیوژ به اندازه ی دوبرابر وزن بره موم آب اضافه می کنیم و با سرعت بسیار بالا هم میزنیم در این حال آب بامولکول های بر ه موم ترکیب شده و عصاره را تشکیل می دهندکه برای صاف شده محلول می توان ان را از صافی رد کرد تا زلال شود.

روش 2: برای این روش به اندازه ی سه برابر وزن بر ه موم آب اضافه کرده و بر ه موم را با تکه های ریز به آن اضافه می کنیم سپس این ترکیب را روی اجاق با شعله کم و کمی غیر مستقیم می گذاریم تا بر ه موم با اب ترکیب شود.سپس بعد از سرد شدن آب را از مخلوط جدا کرده و از صافی جهت صاف کردن استفاده می کنیم.با این روش ساده می توان عصاره ی آبی تولید کرد ولی برای ساخت عصاره ی الکی باید مراحل پیچیده ای را گذراند تا به نتیجه برسیم.

بره موم خام
بره موم خام

فواید عصاره آبی:این عصاره به راحتی در بدن اثر گذاشته و التهابات و عفونت های بدن را از بین می برد-باعث تقوینت دندان و استخوان می شود.متابولیسم بدن را بهبود می بخشد- به عنوان انتی بیوتیک قوی به شمار رفته و بدن را در برابر بیماری تقویت می کند-جذب قوی و سریع در بدن نسبت به بره موم خام

 

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا