عسل طبیعی

خرید عمده عسل طبیعی ساکارز پایین

خرید عمده عسل طبیعی

در دو حالت عسل را میتوانیم بشناسیم:
1-به صورت تجربی
2-براساس خرید آزمایش شده
یکی از اصلی ترین پارامترهای عسل قندهای احیا کننده است و هر چقدر پایین تر باشد از نظر کیفیت ارزش بالایی دارد.حال سوال اینجاست عسل چه نوع ماده ای است؟
هنوز ماهیت و نحوه ی ساخت ان توسط زنبورها کشف نشده است ولی از هزاران سال پیش از عسل در موارد زیادی جهت درمان یا پیشگیری استفاده میشد، و این نشان دهنده ی ارزش بالای ان میباشد.

 

 

عسل طبیعی???❤❤

روش های تشخیص عسل

آیا میدانستید عسل طبیعی از مرموزترین ماده روی کره زمین است؟هنوز هیچ فردی نمی تواند ادعا کند عسل را به طور کامل بتواند بشناسد چون روش قطعی غیر از آزمایشگاه برای اینکار وجود ندارد به صورت تجربی از موارد زیر میتوان جهت شناخت آن کمک گرفت.توجه داشت باشید برای این موارد اشاره شده حتما باید تجربه ی کافی داشته باشید:
1-به کمک بوی عسل
2-با توجه به رنگ
3-سطح کشش عسل
4-طعم و میزان شیرینی

خرید عمده عسل طبیعی

روش اول شناخت عسل

در این روش عسل طبیعی در صورت برداشت کامل از گل و گیاهان طبیعی دارای بوی بسیار نزدیک به آنها را خواهد داشت و هر چقدر از تغذیه های مصنوعی مانند شکر برای افزایش عسل استفاده شود بوی ان کمتر میشود.براساس تجربی عسلی براساس گل منشاء بوی آن را خواهد داشت.

روش دوم شناخت عسل

در روش دوم که سخت ترین قسمت شناخت عسل می توان از رنگ ان کمک گرفت با توجه به مراتع و گیاهان موجود در کشور ما تمامی عسل های طبیعی از زرد پر رنگ تا کهربایی تیره تقسیم میشود ولی رنگ عسل از زرد مایل سفید تا سیاه در جهان قابل تغییر است.رنگ عسل باید مات باشد و در قوطی نباید پشت عسل را بتوانیم ببینیم.

روش سوم شناخت عسل

عسل طبیعی میل شدیدی به حفظ کشش و استقامت خود دارد به طوری که در صورت کشیدن عسل تا نازکترین رشته تبدیل شده و در نهایت جدا میشود و هیچ وقت مانند خمیر یک دفعه از رشته ی خود پاره نمی شود.

روش چهارم شناخت عسل

در صورتی که عسل را روی زبان خود قرار دهیم عسل به خودی خود آب شده و گرمای ملایمی در زبان ایجاد میکند و همچنین بلافاصله بعد از مصرف تغییراتی در بدن ایجاد میکند.باز با اشاره به این روشهای تقریبی نمیتوان ملاک تشخیص عسل طبیعی را روی آنها مانور دهیم و برای این کار از آزمایشگاه های معتبر باید کمک بگیریم.

 

بازار عسل

منظور از تنوع عسل چیست؟
عسل های طبیعی به دسته های بسیار زیادی تقسیم بندی میشود انها را براساس گیاه غالب و نوع گیاه و محل برداشت میتوان دسته بندی کرد.

اما خود عسل به طور کلی به سه دسته تقسیم میشود:
*عسل دست ساز
*عسل نیمه طبیعی
*عسل کاملا طبیعی و ارگانیک
در همه ی موارد اشاره شده فرایند تولید بسیار متفاوت است،منتها در عسل های دست که در اکثر کشورهای جهان نیز تولید و عرضه میشود هیچ گونه زنبوری عمل تولید را انجام نمیدهد بلکه از طریق پاتیل های مسی و مقداری شکر با فروکتور و گلوکز های اماده اقدام به تولید می نمایند.

عرضه ی عسل طبیعی

چگونه عسل ها در بازار عرضه میشود:
قطعا همه ی ما با فروشندگان عمده در بنکداری ها و یا خرده فروشان عسل در عطاری ها و سوپر مارکت ها مواجه شده ایم.
این ارگان ها عسل ها خود را در بسته بندی های نیم ،یک و یک و نیم کیلویی عرضه میکنند.
اما برای خرید عمده یا فروش عسل زنبورداران یا بنکداری های عسل میباشد.

نحوه ی مصرف عسل

هیچ روش قطعی و علمی برای استفاده از عسل بیان نشده است و تمامی مواردی هم که دربین مردم رواج دارد به صورت تجربی و یا توسط زنبورداران به مردم القا میشود،به همین دلیل روش های مختلفی برای مصرف عسل طبیعی وجود دارد و البته هیچ کدام سند یا مدرک علمی ندارد.
برخی از روش های مصرف عسل به صورت زیر است:
1-به همراه آب آخر شب
2-به همراه آب ولرم و آب لیمو اول صبح
3-به همراه ژل رویال و بره موم
4-با گیاهان دارویی روی پوست
5-با دمنوش ها جهت کنترل عفونت داخلی

عسل و خواص آن

خواص ناب این ماده زبانزد همه ی مردم جهان است و نیازی به تعریف آن نمی باشد،لذا نحوه ی برخورداری از خاصیت های آن از موارد مهم به شماره میرود.به صورت های زیر میتوان عسل را به کار برد:
1-به صورت تنها و خالص
2-به صورت ترکیبی و غذایی
3-به صورت درمانی و دارویی

در هر کدام از روش های اشاره شده عسل به شکل متفاوتی عمل میکند و همه ی انها در جهت مثبت میباشد.
*خاصیت درمانی عسل در بهبود زخم ها
*درمان سوختگی ها
*بهبود التهاب ها عمده استفاده از عسل میباشد.

خرید عمده عسل طبیعی

به خاطر موارد اشاره شده است که عسل را بعنوان یکی از ارزشمندترین مواد غذایی به دلیل دارا بودن مواد مغذی میدانند.
*موادی از قبیل قندهای طبیعی
*مواد آلی
*معدنی
*انواع ویتامین ها موجب شده عسل به عنوان بهترین خوراکی برای اکثر موجودات جهان بخصوص انسان ها باشد.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا