موم تصفیه شده

خریدعمده و خرده موم طبیعی کاملا تصفیه شده

موم طبیعی تصفیه شده

همه ی محصولات خوراکی و غیر خوراکی دارای موجودات زنده یا همان میکرو ارگانیسم هستند.در صورتی که این موجودات در محصولات خوراکی و بهداشتی به طور کامل از بین نروند میتواند برای مصارف انسانی مشکل ساز باشد.تمامی محصولات زنبورعسل دارای انگل و میکرو ارگانیسم هستند و باید با روش های مختلفی آن را از بین ببریم تا قابل مصرف باشد.

تفاوت موم تصفیه شده و غیر تصفیه

موم طبیعی تصفیه شده

هر محصولی که بعد از برداشت به صورت اولیه باشد را محصول خام و هر فرآوری و یا کاری که روی محصول خام انجام میشود تا به شکل دیگری تبدیل شود را محصول تصفیه شده یا فرآورده میگویند.موم های زنبورعسل نیز در طول یک سال مورد حمله انواع حیوانات و لانه گزینی موجودات بسیار ریزی میشوند و آن را در اندازه ی خود آلوده میکنند.لذا برای استفاده از موم طبیعی در مصارف مختلف آن را تصفیه میکنند.

نحوه ی تصفیه سازی موم زنبور

نکته ی مهم در موم بهداشتی نحوه ی تصفیه ی آن است.برای اینکار چه کاری باید انجام دهیم.روش های بسیار زیادی جهت تصفیه سازی وجود دارد که در این جا به چند روش ساده و بدون استریل اشاره میکنیم.
1-بعد از برداشت عسل پوکه های مانده را میگذاریم تا خشک شود
2-پوکه های خشک شده را میتراشیم
3-پوکه‌های تراشیده شده را در گونی کنفی یا گونی آرد یا برنج ریخته و در آن را محکم میبندیم
4- گونی ها را در بشکه آب جوش میگذاریم و روی آن وسیله سنگین گذاشته تا موقع جوش بالا نیاید
5-حین جوشیدن هر چند وقت یکبار با چوبی به آن ضربه بزنید تا مواد داخل آن بیرون بیاید.
6-موم‌هایی را که روی بشکه جمع می‌شوند با ملاقه‌‌ای در یک ظرف دیگر بریزید.
7-وقتی که مطمئن شدید تمام موم‌های موجود درون گونی تخلیه شده است آن را بیرون بیاورید و گونی دیگری را در آب جوش بگذارید.

مزایا و معایب این روش:
1-زمان زیادی باید صرف این کار شود
2-موم کاملا تصفیه میشود
3-موم تیره تر میشود

روش دوم:

روش تصفیه با پرس

موم طبیعی تصفیه شده

در این روش از از دستگاه ساده ای به نام پرس موم یا پوکه استفاده میشود که با فشار دادن صفحه بر موم ها از عسل جدا میشوند.این روش احتیاج به پرسی قوی دارد و معمولا در کارگاه‌ها و محل‌هایی که به صورت حرفه‌ای پوکه‌ها را ذوب می‌کند انجام می‌شود.
مزیت این روش در سرعت بالای آن است و در هر روز می‌توان حدود ۱۵۰ کیلوگرم موم بیرون آورد.روش های دیگری نیز برای تصفیه ساده ی موم وجود دارد که در کشورهای مختلف جهان استفاده میشود.
1-استفاده از سیستم الکتریکی
2-روش گریز از مرکز
3-حرارت
4-فشار و…

اشکال مختلف موم تصفیه شده

بعد از ذوب کردن موم جهت تصفیه سازی آن را میتوان به اشکال مختلفی میتوان تبدیل کرد و این کار بسته به نیاز صنعت مورد نظر میباشد.اما تعداد شکلی که در بازار موم طبیعی تمیز شده وجود دارد طبق زیر است:
1-کلوخ:برای صابون سازی و دیگر مواد بهداشتی
2-پرک:برای ساخت کرم و موم سرد(از بین بردن موهای زاید)
3-پودر موم:برای چسب سازی و کاغذ سازی

برای خرید انواع موم تصفیه شده با ما در تماس باشید.

موم طبیعی تصفیه شده

کاربردهای موم تصفیه شده

موم های غیر تصفیه و تصفیه شده در جای خود کاربرد بسیار زیادی دارند،اما کاربرد موم های تصفیه شده نسبت به اولیه ی ان بسیار گسترده تر است.موم های تصفیه شده براساس درجه ی تصفیه شدنشان دارای کاربرد خاصی هستند که در زیر به چند نمونه ی آن اشاره میکنیم:
1-در ساخت انواع لوازم زیبایی،بهداشتی و مراقبتی
2-چسب سازی های مختلف
3-قالب سازی
4-کشتی سازی های سنتی
5-کاغذ سازی
6-انواع مواد شوینده و بهداشتی
7-اسلحه سازی
8-انواع عایق رطوبت و صدا
نکته:موم های تصفیه نشده فقط در خود زنبورداری برای ساخت ورق موم استفاده میشود.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا