قیمت مخزن دوجداره عسل با ورق استیل نگیر
مخزن دوجداره عسل
امروزه انسان ها نسبت به زمان های گذشته اهمیت ویژه ای به تغذیه و امور نگهداری مواد غذایی قائل هستند.
از این شرکت های بسته بندی یا توزیع در صدد هستند تا بهترین محصول را از تولید تا مصرف در دما و کیفیت اولیه نگهداری کنند.
عسل طبیعی هم خالی از خصوصیات نیست، با اینکه عسل طبیعی هیچگاه فاسد نمی شود،
دلیل بر این نخواهد بود که نخواهیم از نگهداری ان در شرایط مناسب غافل شویم.
یکی از قسمت های مهم توزیع عسل نداشتن رس یا شکرک است،زیرا در کشور ما هنوز کیفیت عسل با شکرک معنی و مفهوم خوبی ندارد.
همین عامل باعث شده تا شرکت های بسته بندی عسل را در دستگاههای تخمیر گرمای غیر مستقیم دهند
تا عسل مانند کیفیت اولیه رس خود ازاد کند تا همانند شرایط اولیه برای مصرف آماده باشد.
یکی دستگاههای بسیار مهم شرکت های بسته بندی عسل و برخی زنبورداران که عسل خود را به صورت خرده در طول سال مایع و با کیفیت عرضه میکنند
قطعا دستگاه رسگیر عسل است.
گرما و عسل
رسگیر عسل از دستگاههای معروف این روزهاست که در صنعت بسته بندی عسل ، بر پایه ی گرمای غیر مستقیم عمل میکند.
همانطور که اشاره کردیم گرما راه حل باز کردن رس عسلهاست.
برای باز کردن رس عسل فقط از طریق گرما اقدام میکنیم و برای اینکار افراد به روش های مختلفی نجام میدهند.
1-برخی فروشگاهها به خصوص خرده فروش ها از شعله ی مستقیم و از اجاق گازهای شهری استفاده میکنند.
2-روش دوم بکار گیری مخازن دوجداره ی عسل و گرمای غیر مستقیم
توضیح روش اول:این روش از نظر زمانی بسیار سریع عمل کرده و عسل را آب میکند
اما دمای 70 درجه برای عسل بسیار خطرناک بوده و بسیاری از انزیم ها در این دما از بین میرود.
روش های قدیمی رسگیری عسل
به خاطر ارزان بودن انرژی در ایران عمدتا همه ی وسیله های گرمازا از مدل گازی هستند و در حال حاضر ساده ترین دستگاههای رسگیر از طریق گاز شهری کار میکند.
حرارت ماده ی روشن شونده مستقیم به مایع داخل جداره منتقل میشود.
فاصله ی بین جداره در قسمت زیرین مخزن تقریبا دو برابر اطراف هست و همین عامل موجب چرخش گرمای آب بین پایین و بالا میشود.
نکته:از انجایی که انتقال گرمایی آب و پارافین پایین هست این گرما به صورت ناگهانی به عسل انتقال داده نمی شود.
توجه:در دستگاه با مدل گازی گرما تا زمانی که شخص ورودی آن را کم نکند با یک دما به مخزن داده میشود
ممکن است در صورت فراموشی دستگاه در طولانی مدت گرمای زیادی به عسل وارد کند و همانند حرارت مستقیم عمل کرده و حرارت بالا موجب از بین رفتن کیفیت عسل میشود.
راه حل چیست؟
برای اینکار امروزه از وسیله ای به نام ترموستات یا کنترل دما کمک میگیرند.
این وسیله دارای قسمت های زیر است:
1-المنت برقی
2-ترمستات
المنت وظیفه ی تولید گرما را به عهده دارد و تا زمانی که ترموستات عمل نکند
عمل گرمادهی را تا دلخواه ما افزایش میدهد.
گرم کن عسل یا رسگیر
گرم کن و رسگیر هر دو یک وسیله با عملکرد مجزا هستند.
اولی صرفا به عنوان گرم کننده پیت عسل به کار میرود تا بتوان ان را از حلبی ها تخلیه کرد.
ولی عمکرد مخازن دوجداره بسیار متفاوت است که در پاراگراف بالاتر عملکرد ان اشاره شد.
روش های ایجاد گرما در دوجداره ها
تولید گرما در رسگیر ها بسیار راحت است،زیرا این کار به صورت مجزا در بیرون مخزن انجام میگیرد.
استفاده از آتش های معمولی،گازو برق از مرسوم ترین آنهاست.
عسل بوی اطراف را به خود میگیرد.
لذا سعی کنید از چوب یا کاغذ در کنار عسل برای باز کردن رس استفاده نکنید.
مخازن رسگیر عسل از ورق های متنوعی تهیه میشود و هرکدام دارای قیمت متفاوتی هست.
چند نمونه از ورق های استیل طبق زیر است:
-استیل 304 (ورق نگیر که آهنربا جذب نمی شود)
-ورق 309 استیل مقاوم در برابر اسید
-ورق 316 ضدآتش یا نسوز که رنگ پوسته ی سیاه دارد و برای عسل از نظر اقتصادی به صرفه نیست.
جهت ساخت و خرید رسگیر سعی کنید از مدل 304 نوع مات استفاده کنید.