انواع تقویتی طیور جهت مرغ پرورشی
انواع تقویتی طیور
صنعت پرورش طیور دارای حوزه های متعددی می باشد که شامل انواع مرغ های تخمگذار و یا گوشتی است. در این راستا توجه کافی به تغذیه این طیور می تواند بیشترین بازدهی را برای تولیدکنندگان به همراه داشته باشد و صرف هزینه در این زمینه برای افراد کاملاً برگشت پذیر خواهد بود. برای دریافت نتایج بهتر و حفظ سلامت طیور لازم است تا در کنار تغذیه مرسوم آن ها از تقویتی های مناسب نیز استفاده شود. این محصولات دارای تنوع بالایی در کشور می باشند و مصرف آن ها علاوه بر مزایای بسیاری که برای طیور دارد می تواند از بسیاری تلفات و ضررهای مالی به پرورش دهنده جلوگیری کند.
تغذیه سالم طیور پرورشی
در حال حاضر معطوف کردن تغذیه طیور به دان ها و خوراک های سنتی دارای ریسک بالایی است و می تواند ضررهای جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. استفاده از تغذیه اصولی و قراردادن تقویتی های مورد نیاز برای طیور اهمیت زیادی بر رشد و راندمان آن ها دارد.
در این راستا بهتر است بدانیم که خوراک تازه و گیاهان تنها بخش مهمی از نیاز طیور را به مواد معدنی تأمین خواهند کرد؛ اما برای کمک به رشد بهتر و افزایش وزن جوجه ها نیاز به دیگر دان ها تقویتی ها خواهیم داشت. این مواد باعث می شوند تا مقادیر قابل توجهی از اقلام ضروری به سرعت به بدن مرغ ها وارد گردد. همچنین یک تغذیه مناسب برای این دست جانداران باید تمامی غلات را با دانه بندی های متنوع در برگیرد و حجم مناسبی از چربی و پروتئین را در خود جای دهد.
آشنایی با خصوصیات مرغ پرورشی
در این حوزه پرورش مرغ ها به دو هدف تولیدات گوشت مرغ و یا پرورش انواع تخمگذار مرغ ها صورت میگیرد. به همین دلیل هر کدام از این دست طیور نیاز به اقلام تقویتی جداگانه و مجزایی برای رشد بهتر خواهند داشت. موارد دیگری همچون نژاد و خصوصیات ظاهری مرغ ها نیز در انتخاب نوع تقویتی مناسب برای آن ها دخیل است.
نکته دیگری که پرورش دهندگان باید در نظر داشته باشند این است که فعالیت در هر یک از این زمینه ها میتواند سوداوری بالایی برای آن ها به ارمغان آورد زیرا تمامی مواد غذایی و تقویتی های مورد استفاده برای این طیور ضریب تبدیل بالایی داشته و به سرعت گیری کار پرورش کمک میکنند.
تقویتی های مرغ پرورشی
مدیریت تغذیه ای این طیور به اهداف متعددی انجام میگیرد و در این راستا از اقلام زیادی از تقویتی ها استفاده میگردد که مهم ترین آن ها شامل موارد زیر است:
1-ال کارنیتین
2-ویتامین E
3-ال لیزین
4-رنگدانه های طبیعی و غیره
مشاهده مشکلاتی از قبیل کاهش ضریب رشدی کاهش تعداد تخم مرغ ها درگیری طیور با بیماری ضعف دستگاه گوارش کاهش وزن و افزایش تلفات می توانند نشان از نیاز طیور شما به استفاده از این دست تقویتی ها باشند.
قیمت پرو موتور ال تقویت کننده ی تخمریزی مرغ
اصول مدیریت مرغ پرورشی
جهت سودآوری مناسب لازم است تا با برخی نکات پیرامون مرغ های پرورشی و مدیریت غذایی آن ها اشنا شویم. نور مناسب یکی از این موارد است؛ زیرا در تحرک مرغ ها تأثیر زیادی دارد. اگر چه امروزه پیشرفت های صنعت مرغداری باعث کاهش این امر در طیور گشته است؛ اما فراهم اوری نور ایدهآل به همراه تغذیه مناسب می تواند تأثیر زیادی بر سلامت عمومی این جانداران داشته باشد.
نکته دیگری که اهمیت و تأثیر زیادی در سلامت و تغذیه این طیور دارد درجات دمای سالن های پرورش است. تنظیمات اصولی درجه حرارت محیط می تواند فرصت خوبی را برای طیور جهت مصرف مواد غذایی فراهم آورد در صورتی که بالارفتن میزان دما میتواند باعث کم شدن میزان غذای مصرفی این مرغ ها گردد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر بابت خوراک دام و خرید آن کلیک کنید.